Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája – 4024 Debrecen, Kossuth utca 33.

Kérjük, adója 1%-ával támogassa iskolánk alapítványait!

Kossuth Általános Nyelvi Alapítvány

Adószám: 19125572-1-09

Kossuth Általános Sportalapítvány

Adószám: 18546026-1-09

YouTube előnézeti kép

Versenyeredmények a 2.c osztályban

A 2014-2015-ös tanévben a 2. c osztály a nagyon sok szép eredményt ért el különböző versenyeken. A részletek megtekinthetőek a következő pdf állományban: Versenyeredmények 2.c


Bajnok a Kiskossuth!!!

Aranyérmet szerzett a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája a 2014/2015-ös tanév Kosárlabda Diákolimpia Országos Döntőjében.


A nemzeti összetartozás napja

Június 4-én kézműves munkákkal, játékos feladatokkal és közös énekléssel csatlakozott iskolánk a nemzeti összetartozás gondolatának és élményének megidézéséhez.

YouTube előnézeti kép

YouTube előnézeti kép


Gyermeknap

Június 5-én iskolánkban gyermeknapi játékdélutánt rendeztünk.Ugrálóvárak, mászófal, ügyességi játék, fagylaltozás, aszfalt rajzok készítése, zene, tánc, vidámság, jókedv várta a gyerekeket.


Bendegúz matematika verseny

Bendegúz matematika verseny megyei fordulóján, Novák Boglárka 2.a osztályos tanuló  III. helyezést ért el. Ezúton is gratulálunk Neki!

DSCF4033


Síkfőkúti táborozás

A 4.c osztály tanulói a DE Soó Rezső Kutatóházában töltöttek el 5 napot . A táborozás alkalmából megismerkedtek Noszvaj, Síkfőkút és Eger nevezetességeivel. Élményekkel gazdagodva tértek haza.


Osztálykirándulás

A 4.c osztály tanulói a nyíregyházi LEGO gyárban jártak. Megnézték a LEGO útját a granulátumtól a festéken át a kész, csomagolt áruig.


Tudásbajnokság

Varga Dorina 4.b osztályos tanuló a TUDÁSBAJNOKSÁG országos döntőjén Anyanyelv tantárgyból II. helyezést ért el. Gratulálunk!

IMG_7108

 


Ki miben tudós?

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Ki miben tudós? verseny. Május 21-én a társadalomtudományi szekció keretein belül mutatták be munkáikat a diákok. Május 28-án pedig a kis tudósok számoltak be kutatásaik eredményeiről. Gratulálunk a résztvevőknek!

Társadalomtudományi szekció:

1. Váróczy Csongor 6.a

2. Papp Benjámin Máté 7.d

3. Molnár Dániel 6.c

Természettudományi szekció:

1. Gyenes Ádám 6.b,

Kapdos Ádám 7.d

2. Paragh Bálint 5.a

Docsa Dóra, Fekete Veronika, Krizsán Enikő 7.a

3. Buka Ildikó, Szilágyi Dóra, Zöld Hanna 5.a


Első évfolyamos matematika verseny eredményei:

1.helyezést ért el: Pintér Panna Emese 1.a osztályos tanuló

2. helyezést ért el: Meczner Zsófia 1.c és Maroda László 1.a osztályos tanuló

3. helyezést ért el: Rédl Pál 1.b osztályos tanuló.

A helyezetteknek és minden résztvevőnek gratulálunk!


 

A Varázsceruza megyei helyesíró verseny eredménye:

Józsa Luca 4.c 1. hely

Oppostits Ágota 3.b 3. hely

Meczner Zsombor 3.c 5. hely


Dortmundban jártunk

Egy hetet tölthettek el ismét hetedik és nyolcadikos diákjaink Dortmundban, a több évre visszanyúló cserekapcsolatunk lévén. Az idei tanévben szeptember végén fogadtuk a német diákokat és tanáraikat, mi pedig 2015. május 5-12. között látogattunk Németországba. Nagyon sok élménnyel, tapasztalattal és gazdagabb nyelvtudással érkeztünk haza.

Íme néhány beszámoló diákjainktól:

A Dortmundban eltöltött egy hét számomra nagyon sok új és érdekes élményt tartogatott.

Eleinte kicsit izgultam, hisz ekkor volt az első repülésem, és nagyon sok kérdés merült fel bennem. Azután megnyugodhattam, mert a párom családját nagyon befogadónak és kedvesnek találtam. Németország gyönyörű hely, bár csak egy kis részt láthattam belőle, de így is elkápráztatott. Minden nap tartogatott valami izgalmas programot és ezzel nem csak a csoporttal eltöltött időre gondolok. Nagyon sok izgalmas dolog várt engem Dortmundban, és szerintem ez a csereprogram eszméletlen jó.

Én személy szerint örülök annak, hogy ilyen párt, és ilyen családot kaptam. Sajnos vannak olyanok, akik nem voltak ilyen szerencsések a párjukkal kapcsolatban, de szerintem ők sem bánták meg. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó élmény mindenki számára. Az ellátásom is kiváló volt a családnál, és minden tökéletesen ment náluk. Még ma is tartom velük a kapcsolatot (bár mondjuk még nem telt el sok idő) és remélem ez a jövőben így is lesz.

Szemenyei Dalma 7.a


I’m happy, that I signed up for this programme. It was a great week, because I saw the “world” and practised the English language. We travelled by plane, it was special. My host family was nice, after the programmes we went to the zoo, theatre, riding hall. I ate typical German foods, for example: currywurst, it was delicious. With a group we saw the city, visited museums and the stadium. I liked Skywalk, because it was an individual sight. We had a good day in a beautiful park. I made some new friends. My partner was friendly. I’ll never forget this week.

Gyetkó Petra 7.b


Unser Abenteuer fing am fünften Mai an. Wir kamen um 8:20 in Dortmund an. Wir hatten Frühstück in der Europaschule mit unseren Austauschschülern und Schülerinnen.

Am Mittwoch machten wir eine Stadtrundfahrt mit dem Bus. Wir stiegen auf eine Eisenhütte. In der Stadt mussten wir ein Quiz über Dortmund machen.

Am Donnerstag gingen wir nach Bochum. Wir hatten eine Führung im Bergbaumuseum, und aßen  Currywurst mit Pommes. Das ist eine deutsche Spezialität.

Am Freitag gingen wir zu DASA. DASA ist ein Museum, wo man die verschiedenen Jobs sehen und probieren kann. Danach hatten wir Mittagessen an der Universität von Dortmund. Am Nachmittag hatten wir eine Party.

Am Wochenende konnten wir mit unserer Austauschfamilie Programme machen.

Am Montag waren wir im Signal Iduna Stadion. Wir sahen das ganze Stadion.

Am Dienstag trafen wir uns am Flughafen. Wir mussten nach Hause fliegen.

Vály Anna Zsófia 8.cVers- és mesemondó verseny

Idén is megrendeztük 1. évfolyamon a vers-és mesemondó versenyt.

Az alábbi eredmények születtek:
1. helyezést ért el: Petrohai Marcell  1.a és Vitál László 1. b osztályos tanuló
2. helyezést ért el: Tóth Sára  és  Oláh Viktória 1.c osztályos tanuló
3. helyezést ért el: Elek Csilla 1. a  és Ungvári Gréta 1. b osztályos tanuló

A helyezetteknek és minden résztvevőnek gratulálunk a szép szereplésért!


Finnország

Iskolánk 18 fős csoportja látogatott május 15-22-ig a finnországi Jyväskyläbe Farkasné Pécsi Éva és Nagy Mariann kísérő tanárokkal. A finn gyerekek tavaly töltöttek egy hetet Debrecenben; az újraéledő barátságok tovább erősítették a két iskola több, mint húszéves kapcsolatát. A gyerekek, könnyen beilleszkedtek a finn családok életébe, és méltón képviselték az iskolát, az országot, és nem utolsó sorban az őket felnevelő családok értékrendjét az idegen országban. Büszkék lehettünk rájuk. Örömmel tapasztaltuk, hogy zömmel sikerült elérni a célt: a gyerekek szabadon kommunikáltak, nyelvhasználatuk, megszólalási bátorságuk erősödött. Nyitott szemmel jártak, élvezettel vettek részt a programokon, és ismerkedtek a sajátos finn szokásokkal és ételekkel.


Egynapos iskolai túra a Bükk hegységben

2015. 05.16-án Zoli bácsival és Kitti nénivel ismét útra keltünk.

Útvonal: Majális park – Molnár szikla – Szeleta-barlang – Lillafüred – Szepesi-rét – Vesszős-forrás – Fehérkő – Gulicska – Majális-park.

A megtett út 21.41km volt 1487m szintkülönbséggel.


Országos döntőbe jutottunk!
Iskolánk III. korcsoportos fiú kosárlabda csapata 5.15.-én országos elődöntőt játszott. A Szolnok és a Nyíregyháza legyőzésével országos döntőbe jutott.

A képen a csapat tagjai: Lóczi László, Szilágyi Márton, Neuwirth Bence, Danyi Ákos, Rácz Péter, Somi Miklós, Kerekes Bence, Virágh Benedek, Madar Kristóf, Rácz Norbert, Bukovinszky Zalán, Sólyom Dániel

11263882_851530048253152_821013699_n


Szakköri kirándulás

2015. május 7-én a 4. évfolyam magyar és matematika szakkörösei budapesti kiránduláson vettek részt. A programban a Mezőgazdasági Múzeum kiállításainak megtekintése és az Állatkert látogatása szerepelt.


Anyák napja

A Hajdúsági Diabetesz Egyesület tagjait köszöntötte Anyák napja alkalmából a 3.c osztály néhány tanulója. A műsort betanította Darányiné Szegedi Katalin. Résztvevő gyerekek: Ágoston Petra, Bánhalmi Lilla, Becsky Anna Kamilla, Fábián Zsófia, Kelemen Judit, Magyar Dávid, Mező Bálint, Pálvölgyi Rea, Pap Lili Hanna, Pálóczi-Horváth Áron, Szabó Marcell


Tavasz Európában

Május 9-én hagyományaikhoz híven megünnepeltük a Tavaszi Európa napját, avagy az Európai Tavasz 2015-öt.


Angol nyelvi vetélkedő

Idén, április 14-én hetedik alkalommal rendeztük meg a töretlen népszerűségnek örvendő megyei szintű Angolszász Ünnepek nyelvi vetélkedőt. A versenyen háromfős 7. és 8. évfolyamos tanulókból álló csapatok vettek részt. Összesen huszonkét csapat nevezett tizennégy debreceni és vidéki iskolából.

A résztvevőknek amerikai és brit ünnepek történeti hátterén és az egyes ünnepekhez kapcsolódó szokások ismeretén alapuló feladatokat kellett megoldaniuk. Az idei alkalommal a függetlenség napja, az emlékezés napja és a húsvét köré csoportosultak a különböző készségekre épülő feladatok.

A csapatok rendkívül felkészülten érkeztek, színvonalas prezentációkkal, beszámolókkal nyűgözték le a zsűrit.

Minden résztvevő oklevéllel és csokoládéval távozott, a legeredményesebb csapatok pedig értékes tárgyjutalmakat nyertek. Az első két helyen a hajdúszoboszlói Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola két csapata végzett, a harmadik díjat pedig a debreceni Lilla Téri Általános Iskola nyerte el.

Külön gratulálunk kimagasló eredményéért iskolánk csapatának, akik versenyen kívül indultak!

A versenyre nevezett iskolák, akiknek ezúton is gratulálunk színvonalas munkájukért:

1)      Arany János Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és AMI, Ebes

2)      Baltazár Dezső Református Általános Iskola, Hajdúböszörmény

3)      Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola

4)      DE Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája

5)      Fekete Borbála Általános Iskola Irinyi Károly Általános Iskolája és AMI, Esztár

6)      Fekete Borbála Általános Iskola, Szentpéterszeg

7)      Ibolya Utcai Általános Iskola

8)      Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Ált. Isk.

9)      Kövy Sándor Általános és AMI, Nádudvar

10)  Lilla Téri Általános Iskola

11)  Sári Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Kaba

12)  Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

13)  Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Hajdúszoboszló

14)  Vénkerti Általános Iskola és AMI


Az Orchidea Pangea Matematikaversenyen iskolánk 3. c osztályos tanulója, Szabó Marcell II. helyezést ért el. Felkészítő tanára Dr. Ilku Miklósné.

Gratulálunk a kimagasló eredményhez!

Névtelen


Országos Diákolimpia

Iskolánk 4.c osztályos tanulója, Görgényi Ilona az  Országos Diákolimpia Döntő UP3 kategóriában női egyéni I. helyezést ért el. Gratulálunk a szép eredményhez!


Vigyázz, Kész, Pénz!

A K&H Bank Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőjének regionális középdöntőjén II. helyezést ért el a 6.a csapata: Csepreghy Tamás, Kiss Boglárka, Nagy András és Nagy Dóra. Felkészítő tanáruk: Nagy Mariann
Gratulálunk a szép eredményhez!

H2730017


 

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

Iskolánk tanulói részt vettek a Bolyai Természettudományi Csapatverseny körzeti fordulóján, ahol nagyon szép eredményeket értek el.

Eredmények: Bolyai Természettudományi Csapatverseny


Versmondó verseny
A költészet napja alkalmából versmondó versenyt rendeztünk a 3-4.évfolyamon.

Eredmények:

3.évfolyam:

I.hely: Szabó Marcell 3.c

Meczner Zsombor 3.c

II.hely: Szincsák Júlia Kata 3.a

Vass Liliána 3.b

III.hely: Elek Balázs 3.a

Harangi Emese Villő 3.b

IV.hely: Csige Anna Edit 3.a

Ludman Anna Ágota 3.b

Pap Lili Hanna 3.c

4.évfolyam:

I.hely: Babotán Ákos 4.c

Varga Dorina 4.b

II.hely: Görgényi Ilona 4.c

Józsa Luca 4.c

Lászlófi Pál 4.a

III.hely: Makay Csenge 4.b

Nagy Benedek 4.a

IV.hely: Szőllős Anna 4.b

A versenyzőknek gratulálunk!

A tanító nénik


Forró nyomon Geronimo Stiltonnal

Iskolánk 3-4. évfolyamos tanulói megyei komplex játékos tanulmányi versenyen vettek részt a Dózsa György Általános Iskolában, ahol nagyon ügyesen szerepeltek.

Az egyik csapatunk 3. helyezést ért el. A csapat tagjai: Ágoston Petra (3.c), Józsa Luca (4.c), Madar Kristóf (4.c), Szabó Marcell (3.c).

Gratulálunk minden résztvevő tanulónak!


Matematika háziverseny eredményei 4. évfolyamon:

1. Babotán Ákos 4.c
2. Varga Dorina 4.b
3. Megyaszai Ábel 4.b
4. Nagy Benedek 4.a, Virágh Benedek 4.c
5. Lászlófi Pál 4.a
6. Borkó Zoltán 4.a, Bede Zoltán 4.b
7. Makay Csenge 4.b
8. Józsa Luca 4.c
9. Görgényi Ilona 4.c
10. Bíró Donát 4.a
11. Papp Milán 4.a

20150326_104947


Megemlékezés

Iskolánk névadójának, Kossuth Lajosnak, március 20-án volt halálának 121.évfordulója.

Erről az eseményről megemlékezett a Debreceni Kossuth Társaság egy rövid műsorral.

A szobor előtt Rácz Lilla 5.A osztályos tanuló szavalta el Poisson: Kossuth című versét. Az 5.A osztály tanulói saját készítésű koszorút helyeztek el a szobor talapzatánál.

Debrecen, 2015.03.20.

Andicsné Székely Éva


 

2015.03.15-én 5. és 7. osztályos tanulókkal részt vettünk a XVIII. Népek Tavasza Teljesítménytúrán. A kiránduláson végig szép időnk volt, egyedül a nagy sár akadályozta a haladást. A közel 12 kilométert a megadott 5 órás szintidő helyett 4 óra alatt teljesítettük.

Kísérő tanárok voltak: Pollner Kitti és Szilágyi Zoltán


Hagyományainkhoz híven – a negyedik osztályosok körében- ebben a tanévben is megrendezésre került Kossuth Lajos életéről szóló vetélkedőnk.

1. helyezett   Kossuth osztag

Fazekas Noé Bálint

Haázer Balázs Botond

Nagy Benedek Máté

Varga Tamás

2. helyezett   Kossuthkák

Gudor Georgina

Tahóczki Rubin

Salánki Nóra

Szmik Emese

Szűcs Zsófia

3. helyezett      Kiskossuthos diákok

Lehel Krisztián

Major Szonja

Nagy Dávid

Ragó Laura

Szabó Petra

A harmadik osztályosok Város- és iskolatörténeti vetélkedőn mérték össze tudásukat.

 

1.helyezett   Debrecen csillagai  3.b

Jónás Ágnes

Jónás Bernadett Veronika

Postás Anna Alma

Újj Benedek Sándor

2.helyezett

Debreceni tudósok     3.a                         Debrecen eszes eszei   3.b

Berki Lilla                                                     Harangi Emese Villő

Bodrogvári-Csikó Lilla                                     Horváth Karolina Dóra

Fekete Zsófia                                                Ludman Anna

Schwarczenberger Csongor                            Opposits Ágota

Sólyom Dániel                                               Varga Emese

3.helyezett

Kiscsonkák               

    3.a

Csige Anna

Molnár Fruzsina

Illés Anna

Deák Máté

Gulyás Bendegúz

4. helyezett

Kiscsonkák

 3.c

Horváth Ádám

Batai Tamás

Terdik Benedek

Szabó Marcell

Menczer Zsombor

Magyar Dávid

5. helyezett

Nagytemplomi lányok

3.c

Ágoston Petra

Fábián Csenge

Fábián Flóra

Becsky Anna

Kelemen Judit

Pap Lili

Varga Dorka

 


Infúziós pumpa  minden betegágyhoz!

Korábban felhívással fordultunk Önökhöz/Hozzátok. Szerettünk volna segíteni beteg kortársaitoknak a gyorsabb és könnyebb gyógyulásában. Tettük ezt azért, hogy érezzék, fontosak nekünk, és tettük úgy, hogy megvásároltunk egy új eszközt. Nagyon sokan mozdultak meg a felhívásunk nyomán és vagy a saját zsebpénzéből vagy a szüleiktől kapott pénzzel jótékonykodtak. Az eredmény várakozáson felüli, de nagyon jól mutatja a „Kiskossuthos” összetartozást. Rövid idő alatt összegyűlt a 485.000 Ft. Ebből a pénzből megvásároltunk egy új infúziós pumpát a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Gyermekhematológiai-Onkológia Osztálya kis betegei részére, így eggyel több betegágy mellett lett korszerű infúziós pumpa.

Megtörtént az átadás, illetve ezzel egy időben elindult a Panda Program. Ez azt jelenti, hogy egy óriási panda elfoglalta a beteg helyét az iskolapadban, rajta egy hátizsákkal, amibe az osztálytársak üzeneteket, fényképeket tehetnek, így tartva a kapcsolatot a társukkal. A hátizsákot hetente hazaviszik a szülők és megmutatják a jelenleg iskolába nem járó gyermeknek. (Ő azért nem járhat iskolába, mert könnyen elkaphatja például az influenzát és nem azért, mert ez a betegség – a leukémia – fertőző lenne.)

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK!

http://www.unideb.hu/portal/node/14601

http://www.dehir.hu/debrecen/felmilliot-gyujtottek-a-kossuthosok-a-beteg-gyerekeknek/2015/01/22/


 Szépkiejtési verseny

A magyar kultúra napja alkalmából megrendezett Szépkiejtési verseny győztesei:

3. évfolyam:

I. helyezés: Magyar Dávid  3.c
Szabó Marcell  3.c
Szincsák Júlia  3.a

II. helyezés: Ágoston Petra  3.c
Jónás Ágnes  3.b
Kiss Beatrix  3.a
Sápi Vince  3.b

III. helyezés: Czifra Mária  3.a
Rimóczi Lara  3.a
Vass Liliána  3.b

IV. helyezés: Fábián Zsófia  3.c
Jónás Bernadett  3.b
Kálmán Zille  3.c

V. helyezett: Molnár Zalán  3.b
Sólyom Dániel  3.a

4. évfolyam:

I. helyezett: Józsa Luca  4.c
Szabó Ernő  4.b
Virágh Benedek 4.c

II. helyezés: Babotán Ákos  4.c
Becsky Lilla  4.b
Dávid Viktória  4.c
Kornya Luca  4.b

III. helyezés: Lászlófi Pál  4.a
Mercs Dániel  4.a
Váróczy Zalán  4.c
Varga Dorina  4.b

IV. helyezés: Makay Csenge  4.b
Nagy Benedek  4.a

V. helyezés: Szűcs Zsófia  4.a
Virágos Sára  4. a

Minden versenyzőnek gratulálunk!

A tanító nénik


Itt járt nálunk Lola és Puskás Peti az Olvass velünk! jótékonysági program keretében.


Rajzverseny

Az “Én Benedek Elek mesém” című rajzverseny eredményei

 3. évfolyam

1. Sziki Virág 3.c
2. Tanhaizer Zoltán 3.a
3. Pálvölgyi Rea 3.c
Vass Liliána 3. b
4. Verbiás Máté 3.b
5. Varga Dorka 3.c
Molnár Fruzsina 3.a
 4. évfolyam

1. Szakály Anna 4.b
2. Lehel Krisztián 4.a
Szmik Emese 4.a
3. Szálkai Zsófia 4.b
4. Varga Tamás 4.a
5. Vanger Eszter 4.c


Bolyai Anyanyelvi verseny

A 2014-es Bolyai Anyanyelvi verseny körzeti fordulóján három csapatunkat díjazták.
A hatodik évfolyamosok versenyében negyedik helyet ért el az Eszes négyes. Beke Balázs, Dinya Gergely, Farkas Ádám, Lóczi László.
Ötödik helyen végzett a Tollforgatók: Szőke Csenge, Kovács Lili, Sándor Anna, Petrozsényi Júlia. Mindannyian a 6.d osztály tanulói. Felkészítő tanáruk: Sápiné Bényei Rita

A 8.d osztály Körmondat nevű csapata: Bácsi Nelli, Király Bence, Kiss Péter, Rácz Janka, részvételével első helyen jutott tovább az országos döntőbe, ahol az írásbeli döntő 20. helye mellett a szabadon választott produkciók versenyében elnyerte a zsűri különdíját.Felkészítő tanáruk: Nagy Mariann
Minden versenyzőnek szívből gratulálunk az eredményhez!

6,dlany 8d


 

Szövegértési verseny

2014. november 18-án Szövegértési versenyt rendeztünk a 3-4.osztályosoknak.

3. évfolyam eredményei

1. Opposits Ágota 3.b
2. Szabó Marcell 3.c
3. Szincsák Júlia 3.a
4. Fábián Zsófia 3.c
Deák Máté 3.a
5. Czifra Mária 3.a
6. Molnár Fruzsina 3.a
Ludman Anna 3.b

4. évfolyam eredményei:
Résztvevők: 45 fő

1. Juhász Kristóf 4.b
Kornya Luca 4.b
2. Fazekas Noé Bálint 4.a
Józsa Luca 4.c
Makay Csenge 4.b
Mercs Dániel 4.a
Molnár Hanna 4.c
Szmik Emese 4.a
3. Becsky Lilla 4.b
Dávid Viktória 4.c
Fejes Ádám 4.b
Szatmári Dóra 4.c
Varga Tamás 4.a

A versenyzőknek gratulálunk!

A tanító nénik


 

Mesesaláta

A 4. a osztály tanulói olvasás órán mesesalátát készítettek. Csoportokba rendeződve gyümölcsökből készítettek ízletesnél ízletesebb salátákat, melyeket a szépen megterített asztalon kínáltak fel társaiknak és a tanító néniknek.
A jutalom nem maradt el!


“Csokit vagy csalunk!”

2014. október 22-én az ötödikesek és a hatodikosok Halloween partyt tartottak. Játékos feladatokkal és rémisztő jelmezekkel tették izgalmassá a délutánt.
Az erről készült összeállítás itt nézhető meg: HALLOWEEN 2014
További képek:

Faültetés  Világnapja  –  Ültess fát a békéért!

Faültetés Világnapja 2014 okt

 


Emlékfutás (okt.6.)

3. évfolyam

Lányok:
1. Gyömbér Gréta 3.a
2. Becsky Anna 3.c
3. Ágoston Petra 3.c
Fiúk:
1. Batai Tamás 3.c
2. Arany Samu 3.a
3. Varga Máté 3.c

4. évfolyam

Lányok:
1. Szmik Emese 4.a
2. Barkóczi Panni 4.c
3. Görgényi Ilona 4.c
Fiúk:
1. Virágh Benedek 4.c
2. Zombori-Szalontai Ferenc 4.a
3. Madar Kristóf 4.c


Kossuth-nap a felsősöknél


 Kossuth nap- Alsós eredmények

1. Kossuth Serege 4.a 72 pont
2. Magyar huszárok 3.c 70 pont
3. Ego manók 4.c 68 pont
4. Kossuth Lajos lovagjai 3.a 68 pont
5. Kossuth bakák 4.b 65,5 pont
6. Kossuth utódjai 3.c 65 pont
7. Kossuth legjobb katonái 3.b 65 pont
8. Kossuth katonái 3.b 63 pont
9. Kossuthosok 4.a 63 pont
10. Kossuth unokái 3.a 61 pont
11. Kossuth angyalai 4.c 61 pont
12. Kossuth hűséges katonái 4.b 60 pont

Kossuth Regiment címet nyerte: 3.c osztály 135 pont

@Napló

órarend

zimbra

határtalanul logo

DE_C_projekt

C_tábla

uj-tabla